Chocolate NO-BAKED cookies

Anbefaler på det sterkeste om å IKKE lage disse! For disse klarer du ikke å stoppe å spise! Ble lagd i går. Tomt i dag!;-)

Her kommer oppskriften:

1/8 kopp kakao
1/4 kopp melk
1 kopp sukker
1 kopp ukokt havregryn
1/4 kopp peanøttsmør
1/4 kopp meierismør

Ha kakaoen i en kasserolle. Gradvis visp inn melk på medium varme.
Visp så inn sukker og smør.
La dette få ett lite oppkok på ca 1 min.
Ta kasserollen bort fra platen og rør inn havregryn og peanøttsmøret. Da er massen klar!
Bruk en spiseskje å fordel massen på ett bakepapir. Ca 1 ss. Eller mer om du vil ha dem større!
La dem avkjøle seg på benken eller om du vil ha dem raskere. Putt dem i kjøleskapet eller frysa!
Husk at jeg advarte deg om å ikke lage dem!!!;-)


PS! Om du har nøtteallergi så kan peanøttsmøret sløyfes. Det finnes også glutenfritt havre for de som må ha det.


NYT DEM!

Vi blogges;-)


#kjeks #sjokolade #havregryn #rå #peanøttsmør #nobaked #cookies #glutenfri #glutenfree #glutenfreecookies #glutenfrikjeks #bakemag #matprat

 

Kristina Skarbø

11.07.2014 kl.10:23

Nam, det så kjempe godt ut! Jordbærene topper jo det hele <3

Hadde blitt kjempe glad om du kunne tatt en titt innom bloggen min - klem <3

Leif Inge Bårdsen

11.07.2014 kl.11:26

Kristina Skarbø: jordbær, is og vaniljesaus. Og med disse godbitene på siden! Yummy:-)

Mona Gjerstad

07.10.2014 kl.23:16

Hei hei.

Ser kjempegodt ut, har lyst å prøve. Men hvilken teperatur stekes de på ? Og hvor lenge ?

Leif Inge Bårdsen

07.10.2014 kl.23:36

Mona Gjerstad: heia. Disse skal ikke stekes! :-)))
Leif Inge Bårdsen

Offshorearbeider som til tider bor på kjøkkenet når jeg er hjemme på fri. Disker opp alt fra middag, bakst og desserter. Prøver å få lagd det slik at alle kan få det til på sitt eget kjøkken. Alt som ser fancy ut trenger ikke være så veldig avansert å få til hjemme;-) Håper å gi andre matglade inspirasjon med matbloggen min. Sponsing/samarbeid ta kontakt på: Yada1979@msn.com

Bloggdesign

Reklamer

Finalist 2015 - Norges Beste Bakst
hits