Anbefaler på det sterkeste om å IKKE lage disse! For disse klarer du ikke å stoppe å spise! Ble lagd i går. Tomt i dag!;-)
Her kommer oppskriften:
1/8 kopp kakao
1/4 kopp melk
1 kopp sukker
1 kopp ukokt havregryn
1/4 kopp peanøttsmør
1/4 kopp meierismør
Ha kakaoen i en kasserolle. Gradvis visp inn melk på medium varme.
Visp så inn sukker og smør.
La dette få ett lite oppkok på ca 1 min.
Ta kasserollen bort fra platen og rør inn havregryn og peanøttsmøret. Da er massen klar!
Bruk en spiseskje å fordel massen på ett bakepapir. Ca 1 ss. Eller mer om du vil ha dem større!
La dem avkjøle seg på benken eller om du vil ha dem raskere. Putt dem i kjøleskapet eller frysa!
Husk at jeg advarte deg om å ikke lage dem!!!;-)
PS! Om du har nøtteallergi så kan peanøttsmøret sløyfes. Det finnes også glutenfritt havre for de som må ha det.
NYT DEM!
Vi blogges;-)
#kjeks #sjokolade #havregryn #rå #peanøttsmør #nobaked #cookies #glutenfri #glutenfree #glutenfreecookies #glutenfrikjeks #bakemag #matprat
Nam, det så kjempe godt ut! Jordbærene topper jo det hele <3
Hadde blitt kjempe glad om du kunne tatt en titt innom bloggen min - klem <3
Kristina Skarbø: jordbær, is og vaniljesaus. Og med disse godbitene på siden! Yummy:-)
Hei hei.
Ser kjempegodt ut, har lyst å prøve. Men hvilken teperatur stekes de på ? Og hvor lenge ?
Mona Gjerstad: heia. Disse skal ikke stekes! :-)))