hits

Cinnamon rolls with cream cheese glaze

P disse godbitene her bruker jeg samme oppskrift som p min oppskrift p skoleboller. Den finner dere p bloggen. Nr den er ferdig hevet. S deler dere opp deigen til ca 3 emner. Og kjevler den ut til ett rektangel. Som fyll kjrer jeg ca 200 gram meierismr med sukker og kanel med grind i en bolle. Her m du bare smake deg til hvor st eller hvor mye kanelsmak du vil ha. Rr dette til den blir kremete. Smr s denne p deigen. Ikke smr helt nederst. Da du skal pensle litt vann der. Slik at nr du ruller deigen sammen fra toppen og ned. Da limer du den nederste delen fast. Del s opp i passe stykker. Plasseres p stekebrett med bakepapir. Husk ha litt mellomrom. For de skal etterheves i ca 30 min. Kommer an p hvor varmt det er i rommet. Jeg pleier sette stekeovnen p 40 grader. Plassere en bolle med kokende vann nederst. Sette inn brettene med baksten. Og heve de der. Gr fortere. Og baksten trker ikke ut. Stekes p 225 grader i ca 10-12 min

S er det cream cheese glaze.

Det er bare en vanlig ostekrem. Men alt hres jo s fancy ut p engelsk;-)

200 gram philidelfiaost

100 gram meierismr

Litt sitronsaft

Litt vaniljeessens

2ss melk

200 gram melis

Pisk alt dette sammen til den blir luftig og fin. Smres p skillingsbollene nr de er lunkne.

Da er det bare til nyte!

Vi blogges;-)

#bakst #hvetebakst #skillingsbolle #ostekrem #creamcheese #glaze #glasur #kanel #cinnamonroll #theamericanway #matprat #godtno #matbloggsentralen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar