hits

Frikl med en liten tvist

Da er det endelig frikltid igjen! Og dette er jo mat som egentlig lager seg selv!

Var ikke s srlig glad i denne retten nr jeg var yngre. Men n er det en av mine favoritter.

Har jo lagd denne retten noen ganger n. S da blir det jo til at man forsker litt forskjellige ting i retten. Og mine to favoritter i frikl er chili og hvitlk! Det er sikkert banne i kirka rote med en nasjonalrett! Men denne retten her har sikkert de fleste en liten tvist p;-)

I min gryte bruker jeg:

1,5 kg lammekjtt

1 kl

1 chili

2 fedd hvitlk

4 ss mel

2 ss salt

2 ss hel pepper

Ca 4 dl vann

Del klen i bter.

Del hvitlken og chilien i grove biter. Da er det lettere plukke dem ut vist noen vil det.

Start med legge kjtt i bunnen av kasserollen. S kl. S 1 ss salt, 1 ss pepper, chili, hvitlk og 2 ss mel. Gjenta det samme en gang til. Fyll s p med vann.

Sett p medium varme p platen.

Da skal det smkoke/trekke i ca 2 timer.

Serveres med kokte poteter.

Nyt!

Vi blogges;-)

#frikl #hvitlk #chili #hstmat #nasjonalrett #lecreuset

Elise Jrgensen

01.09.2014 kl.20:09

det hrtes veldig enkelt ut! :O

Leif Inge Brdsen

01.09.2014 kl.20:24

Elise: veldig enkelt! Og veldig godt! :-)

zentla

01.09.2014 kl.20:59

Var med och tvla om att bli veckans blogg och synas fr lngt ver tiotusentals lsare! :) Tvla hr: http://bigbrotherblogg.se/2014/09/01/tavling-veckans-blogg/

// BigSister

Leif Inge Brdsen

01.09.2014 kl.21:29

zentla: takk. Har kommentert:-)

Veronica S

01.09.2014 kl.22:12

Hrtes utrolig godt ut.. denne skal prves!

Leif Inge Brdsen

01.09.2014 kl.22:19

Veronica S: blir kjempegodt! Litt mere smak enn vanlig frikl :-)