Avslørte offshorepiker

Dette ble bare en dessert jeg fikk lagd i dag av rester. En liten tvist av tilslørte bondepiker ;-) Hadde litt rester av butterdeig. Strødde over sukker og kanel og stekte dem til de var gyldne. Avkjølte den og hakket den opp.

Pisket opp fløte. Og lagde eplesyltetøy.

Legg litt syltetøy i bunnen av ett glass. Strø over knust butterdeig. Sprøyt så krem oppå. Legg så litt eplesyltetøy. Litt knust butterdeig og en liten kremtopp. Bland litt kanel og sukker. Strø litt over desserten. Vil du ha sjokoladepynt? Smelt litt sjokolade over vannbad. Kle ett stekebrett med folie. Hell sjokoladen på brette og smør den ut til passe tykkelse. La det stivne. Da er det bare å brekke av i passe størrelser.

Og sorry for bildekvaliteten disse to ukene jeg er offshore! Har kun ipad.

 

#tilslørte #bondepiker #offshorepiker #krem #eple

 

Leif Inge Bårdsen

Offshorearbeider som til tider bor på kjøkkenet når jeg er hjemme på fri. Disker opp alt fra middag, bakst og desserter. Prøver å få lagd det slik at alle kan få det til på sitt eget kjøkken. Alt som ser fancy ut trenger ikke være så veldig avansert å få til hjemme;-) Håper å gi andre matglade inspirasjon med matbloggen min. Sponsing/samarbeid ta kontakt på: Yada1979@msn.com

Bloggdesign

Reklamer

Finalist 2015 - Norges Beste Bakst
hits