Kylling med mangochutney og sambaloelek

En enkel smaksrik kyllingrett. Få ingredienser men med mye smak!

Styr styrken i retten selv med å ha mer eller mindre chili;-)

 

Du trenger:

 

4 kyllingfileter

3 dl fløte

3 ts karri

2 ts sambaloelek

1/2 glass mangochutney (stort glass)

2-3 fedd hvitløk

 

Brun kyllingen med litt salt og pepper. Trenger ikke å være helt gjennomstekt.

Pisk opp fløten. Bland i hvitløk, mangochutney, sambaloelek og karrien. Bland godt. Legg kyllingen i en ildfast form. Bre kremen over kyllingen.

Stekes på 200 grader i ca 25 min.

 

Serveres med ris, nanbrød, druer og cashewnøtter.

 

Bon appetit!

 

Vi blogges 😉

 

#kylling #chutney #mangochutney #sambaloelek #fløte #foodporn #matblogg #foodblog #matbloggsentralen #godtno #chicken

 

9 kommentarer

Siste innlegg