Kylling med mangochutney og sambaloelek

En enkel smaksrik kyllingrett. Få ingredienser men med mye smak!

Styr styrken i retten selv med å ha mer eller mindre chili;-)

 

Du trenger:

 

4 kyllingfileter

3 dl fløte

3 ts karri

2 ts sambaloelek

1/2 glass mangochutney (stort glass)

2-3 fedd hvitløk

 

Brun kyllingen med litt salt og pepper. Trenger ikke å være helt gjennomstekt.

Pisk opp fløten. Bland i hvitløk, mangochutney, sambaloelek og karrien. Bland godt. Legg kyllingen i en ildfast form. Bre kremen over kyllingen.

Stekes på 200 grader i ca 25 min.

 

Serveres med ris, nanbrød, druer og cashewnøtter.

 

Bon appetit!

 

Vi blogges ;-)

 

#kylling #chutney #mangochutney #sambaloelek #fløte #foodporn #matblogg #foodblog #matbloggsentralen #godtno #chicken

 

Marie-Madelen Bekken

22.09.2014 kl.20:00

Naam, det så vanvittig godt ut! Må absolutt teste det :)

Anne-Helene

22.09.2014 kl.20:09

Dette så knallgodt ut! MÅ prøves!

Hva slags fløte bruker du?

Leif Inge Bårdsen

22.09.2014 kl.20:17

Anne-Helene: kjempegodt og kjempe enkelt! Bruker vanlig tine fløte.

Leif Inge Bårdsen

22.09.2014 kl.20:18

Marie-Madelen Bekken: anbefales! Er veldig godt!;-)

Anne-Helene

22.09.2014 kl.20:18

Kremfløte? :-D

Leif Inge Bårdsen

22.09.2014 kl.20:23

Anne-Helene: jupp. Skal piskes stiv. Og blande oppi de nevnte ingrediensene;-)

Malin

22.09.2014 kl.20:32

Åh, det så utrolig godt ut! Synd jeg ikke klarer å lage mat, haha.

Leif Inge Bårdsen

22.09.2014 kl.20:54

Malin: dette klarer du garantert!
hits