hits

Sjokoladehjerter til din Valentine

Da er det ikke mange dagene igjen til Valentine!

Og her har dere ett enkelt lite tips til sjokoladehjerter du kan lage selv. Jeg har brukt trket bringebr og pistasj. Men her setter kun fantasien grenser.

Det du trenger er:

-sjokolade ( jeg bruker belgisk sjokolade fra Select Flavour)

-bakepapir

-ntter, trket br etc

Smelt sjokoladen i vannbad.

Jeg har brukt en melkesjokolade og en mrk sjokolade. Jeg gjr bare en "enkel" temperering av sjokoladen. Nr sjokoladen er ferdig smeltet. Og temperaturen er ca 39-40 grader. Ta en liten hnd med sjokolade og rr i. Dette fr med temperaturen igjen. En temperatur p ca 31-33 er perfekt!

Temperering av sjokolade gjr vi fr f rett konsistens p sjokoladen. At den har den rette "knekken" og blir blank og fin.

Lag en sprytepose av bakepapir.

Prv legge inn en video p hvordan man lager sprytepose av bakepapir.

Blitt s fancy! hehe

video:trim

Spryt opp hjerter.

La de stivne litt. Fyll s hjertene opp med sjokolade. Str s over det du har lyst "pynte" med. Gjr der fr sjokoladen stivner slik at det henger fast. Sett dem s i

kjleskapet for la dem stivne. Ca 10-15 min.

Da er det bare overraske din Valentine. Eller nyte dem selv.

Enkelt! Ikke sant?;-)

Pakk dem gjerne i fine poser med ett fint bnd for det lille ekstra<3

Vi blogges;-)

#sjokoladehjerter #chocolateheart #chocolate #sjokolade #hjerte #valentine #love #boyfriend #kjreste #raspberrie #bringebr #pistasj #bakeblogg #bakeblog #kakeblogg #cakeblog #konfekt #bakemag #matprat #matbloggsentralen #taste #kjrlighet #sponset #selectflavour #belgisk

6 kommentarer

h... hadde noen tatt seg bryet og lage slike til meg p Valentine, hadde jeg smeltet ogs, ikke bare sjokoladen (hehe). <3

De var superste!!

Takk for tipset. :)

Monica: hehe:-D
Kanskje du plutselig fr noen p dra;-)

Hehe, man kan jo aldri vite. ;)

h, herregud! N fikk jeg vann i munnen.. Tror jeg skal lage disse p Fredag. Tusen takk for tipset.

Marita Beate: bare hyggeligt Marita! Takk selv!:-*

Skriv en ny kommentar