Red Velvet Cheesecake Brownie Cupcakes

 

Ja du leste riktig! Og ja du gjettet riktig også! Den smakte helt fantastisk!

Seig saftig red velvet brownie med cheesecake topping!! Yummy Yummy!!!

Den var perfekt til Valentines!

Men anbefales trygt til en vanlig hverdag også. Kjærlighet året rundt<3

 

Dette trenger du:

 

120 gr meierismør

100 gr sjokolade

200 gr sukker

2 egg

1 ss vaniljeekstrakt

Ca 1 1/2 ts rød farge

85 gr mel

1/4 ts salt

 

Ostemasse:

200 gr philadelphia

75 gr sukker

1 egg

1/2 ss vaniljeekstrakt

 

Sett ovnen på 170 grader.

Smør en 20 cm form eller bruk cupcakeformer slik jeg gjorde.

Bruker du kakeform så anbefaler jeg å dekke den til med bakepapir i bunnen og strimler med bakepapir opp langs kanten slik at det blir lettere å få ut brownien.

 

Smelt smør og sjokolade over vannbad.

Avkjøles litt.

I en stor bolle pisker du lett opp egg, sukker, vaniljeekstrakt og rød farge.

Ha så i sjokoladeblandingen.

Rør til du får en glatt fin masse.

Ha i mel og salt.

Rør til det er blandet sammen. IKKE rør for mye!

Hell den så over i en kakeform. Eller i cupcakesformer. Anbefaler å ha ett cupcakebrett du kan ha formene i!

Fylles 2/3 i formene.

Pisk så opp ostekremblandingen. Til en glatt fin blanding. Hell denne over på brownien. Bruk så en grillpinne, kniv etc å lag mønster i ostekremen.

 

Stekes på 170 grader i ca 30 min.

 

Da er det bare å nyte!

 

Vi blogges;-)

 

#red #redvelvet #brownie #cheesecake #cupcake #redvelvetcheesecakebrownie #sjokolade #chocolate #wow #yummy #foodporn #cakeporn #cakeblog #kakeblogg #bakeblog #bakeblogg #bakemag #godtno #matprat #matbloggsentralen #valentine #love #fab #blog #blogg #follow #instacake #sfs #f4f #matblogger #matbloggerne

Linda Taylor

16.02.2015 kl.18:22

Nam, de så veldig gode ut :)

Leif Inge Bårdsen

16.02.2015 kl.18:47

Linda Taylor: de var kjempegode!<3

N

16.02.2015 kl.20:30

Hærlig blogg :-) ha en fin start på uken !

Leif Inge Bårdsen

16.02.2015 kl.20:39

N: takk! Veldig kjekt å høre! Ha en flott uke du også :-)

Tiril-Marie

16.02.2015 kl.20:59

NAMMM

Maria

24.02.2015 kl.00:24

Hei:) jeg er din nye fan. Elsker oppskriftene. Bakt pistasj-makroner og nå red velvet. Eller Kanskje mere "brown velvet". Skal det være hvit sjokolade i? 😊

Leif Inge Bårdsen

24.02.2015 kl.01:52

Maria: så kjekt å høre:-)))) jeg brukte ik hvit sjokolade i den. Men du kan nok bruke litt i Brownierøren vist du vil;-)
hits