Steinsoppravioli med italiensk bacon og cherrytomater

Dette er en middagsrett som går superraskt å lage!

Smaker godt gjør den også.

Bytt gjerne ut raviolien med andre fyll for å få en variasjon.

For dette er en rett du garantert kommer til å lage flere ganger!;-)

Ingredienser

1 liten boks med Cherrytomater

1 liten bit med Grana Padano

1 pk Pancetta

1 stk Rødløk

Steinsoppravioli

Sett 2 l vann på kok i en kjele. Med en liten klype salt.

Skrell og finhakk 1 stk rødløk. Kutt 1 pk cherrytomater i to.

Kutt 1 pk pancetta i terninger/strimler.

Varm opp en stekepanne til middels/høy varme med litt olje. Stek pancettaterningene/strimlene til de har fått en gyllenbrun farge. Skru ned varmen, og tilsett rødløk og cherrytomater. Smak til med salt og pepper.

Kok 1 pk steinsoppravioli i 2-3 minutter i vannet. Sil av vannet, og vend inn pancettablandingen. Riv over 1 bit grana padano, og server med litt olivenolje.

Vips så er den ferdig!

Ha ett smakelig måltid!

Vi blogges;-)

#adam #adamsmatkasse #ravioli #steinsopp #steinsoppravioli #middag #raskt #godt #inspirasjon #pancetta #matmonster #godtno #nrkmat #mat #matblogg #blogg #helenorgekoker

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg