hits

Super Rask og enkel Yoghurtis!

Her er en super ide til "hjemmelagd" yoghurtis! Min faste frokost eller mellommltid er yoghurt og granola. Men n om sommeren nr det begynner bli rde deilige plussgrader. Da er det digg spise noe som ogs kjler deg ned.

Det er ikke s mye du trenger.

Jeg kjper ett stort beger med gresk vanilje yoghurt. Og hva som helst av br. N er det jo jordbrsesong. S da ble dt deilige norske jordbr. Kjp din favoritt granola. Eller lag din egen. Det er veldig enkelt! Oppskrift p Granola finner du her. Hjemmelagd Granola

Jeg bruker isformer fra Nicolas Vahe. De var kjempeenkle bruke. Pluss du fr ogs med ispinner:-))

Start med fylle opp formene med vanilje yoghurt. Ikke fyll dem helt opp! Skal ha plass til br ogs. Skjr jordbr i skiver. Og trykk dem ned langs siden p formen. Sett s p lokk og stikk i ispinnene. Jeg lot dem st til dagen etter i frysen. Men de er nok klar etter noen timer. S smeltet jeg litt sjokolade over vannbad. Dypp isen i smeltet sjokolade. S over i granola. Legg isen p ett bakepapir. Da er frokosten din klar! Eller mellommltidet eller rett og slett en forfriskene snacks;-)

Du kan pakke inn isen i bakepapir. Eller bare legge dem i en plastikkboks.

Hper det smaker!

Ha en fantastisk sommer!

Vi blogges;-)

#homemade #hjemmelagd #nicolasvahe #yoghurt #is #yoghurtis #granola #nrkmat #godtno #allers #vgmat #bakemag #jordbr #sommer #matblogg #matbloggerne #bloggerne #bakeblogg #kakeblogg #norsk #matbloggsentralen

11 kommentarer

Det der s kjempe godt ut! :D

Emilie-Therese: de ble veldig gode! Og s enkelt!:-)

SV: Det kan jeg tenke meg! M prve lage litt is selv :D

h, det sg utrolig godt ut:)

Ha en riktig fin helg <3

Anette: det va de ogs;-)
God helg til deg ogs ;-)

wow - de s knallgode ut!!

Kamilla Haaland: Takk. Det var de ogs:-)

Hei Leif Inge. Veldig fine bilder p bloggen din.

Hva slags kamera/linse bruker du? Og tar du bildene selv?

Stig: Hei Stig. Takk for det. Kjekt hre. Akkurat n s bruker jeg faktisk bare mobilen. iPhone 6. Men vurderer skaffe meg ett skikkelig kamera etter hvert. Jeg tar alle bildene selv.

Disse s jo utrolig gode ut!

Elise: det var dem ogs. Og enkle lage. Og mange smaksmuligheter:-)

Skriv en ny kommentar