Cookies med hvitsjokolade, melkesjokolade og tranebær

 

Deilige sprøe og seige cookies fylt med masse sjokolade og tranebær. Perfekt følge til de syv slag 😉

 

Dette trenger du:

225 g  meierismør

200 g brunt sukker

100 g sukker

1 stk egg

1 stk eggeplomme

325 g mel

0,5 ts natron

1 ts vaniljeekstrakt

150 g melkesjokolade

150 g hvit sjokolade

100 g tranebær

Slik gjør du det:

Brunt sukker, sukker og smør røres luftig. Tilsett litt og litt egg. Skrap kanten slik at alt blandes godt. Ha så i natron og vaniljeekstrakt. Pisk godt.

Ha melet, sjokoladen og tranebær i smørblandingen. Røres inn forsiktig til det er godt blandet.

Ta så deigen oppå ett bakepapir. Rull den til en pølse. Pakk den inn i bakepapiret og folie. Legg den i kjøleskapet for å avkjøle den slik at den blir litt fastere og lettere å jobbe med. Gjør klar stekebrett med bakepapir. Skjær så skiver av pølsen og sett dem på brettet. Ha god avstand. De vil flyte ut litt. Stekes på 180 grader i ca 12-15 min. Lett gyldne.

Disse er supergode! Og du kan putte pølser av kjeksmassen i frysa. Eller i kjøleskapet. Da har du ALLTID deigen klar for å steike ferske cookies til kaffebesøket eller bare en deilig godbit til deg selv;-)

 

Vi blogges;)

#kjeks #cookies #hvitsjokolade #melkesjokolade #tranebær #bakeblogg #kakeblogg #matblogg #matbloggerne #matbloggsentralen #godtno #bakemag #klikkmat #allers #side2 #nettavisen #vgmat

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg