hits

Baileys Trfler



 

Mtte prve meg p trfler igjen. De er jo s gode. Og s enkle lage!

Men denne gangen ville jeg prve ha litt baileys i. 

Det kan absolutt anbefales! 

Super gode! Og til en kopp god kaffe s er dette magiskt!

Og siden vi er i jule og nyttrstider hvorfor ikke pimpe dem opp med litt bronsestv?

De ble kjempefine og ser med en gang som one million dollars;-)

Jeg brukte bronsestv fra Mill og mortar som Oluf Lorentzen har i hyllene hos de strste matvarebutikkene. 



 

Siden jeg skulle bruke baileys i denne. S ville jeg ikke ha for mrk sjokolade med hy kakaoprosent. 

Vil ikke overdve baileysen. 

S da funket sjokoladen fra Odense perfekt! En mrk sjokolade p 55% kakao. Denne finner du ogs i matvarebutikken. 

 



 

Oppskrift:

400 gr Odense mrk sjokolade 55% kakao(finhakket)

200 gr flte

100 gr baileys

2 ss smr

 

Varm opp flte og baileysen til kokepunktet. Ha i sjokoladen. La dette st litt. Ha i smr og rr den sammen til den blir blank og fin. Sett i kjleskapet til avkjling. 

Nr den er kald og hard ta den ut fra kjleskapet og la den st i ca 10 min p kjkkenbenken. Blir lettere rulle kuler. Bruk en ts eller ss og ta passe biter og rull dem til kuler. Rull dem s i kakao. Settes p brett. Avkjl. 

Ta s en liten bolle. Ha i litt bronsepulver i bollen. Ha i en kule om gangen og vend rundt p bollen helt til kulen er dekt med bronsepulver. Da er de klare til nytes. 

 

Oppbevares i en tett boks i kjleskapet. Men anbefaler ta dem ut ca 20 min fr de skal nytes slik at de blir romtemperert. Slik liker jeg dem best;-)

 

Og hvorfor ikke gi disse bort til jul eller p nyttr? PERFEKT! 

 



 

 

Vi blogges;-)

 

#sponsetinnlegg #samarbeid #odense #odensesjokolade #oluflorentzen #millogmortar #bronsestv #trfler #sjokoladetrfler #baileys #baileystrfler #foodporn #chocoholic #boose #bakeblogg #kakeblogg #matblogg #bloggerne #godtno #nettavisen #side2 #matbloggsentralen #vgmat #nrkmat

Victoria Larsen

23.12.2016 kl.08:22

Ser nydelige ut! :)

Leif Inge Brdsen

23.12.2016 kl.08:24

Victoria Larsen: takk. Anbefales prve. Er kjempelett!:-)

Fay

29.12.2016 kl.16:47

Hvilke Kakao ruller du dem i? Disse har jeg veldig lyst prve. Ser himmelsk ut!

Leif Inge Brdsen

29.12.2016 kl.18:36

Fay: de er kjempegode. Jeg brukte faktisk bare vanlig bakekakao til disse. Er litt kraftigere smak. Men funker veldig bra. Du kan ogs bruke vanlig kakao som ogs da blir litt mildere i smaken.