Tips til sjokoladepynt

Her er en utrolig lett måte å lage sjokoladepynt! Jeg har tenkt å lage kake i mårra. Og trengte litt pynt. Så da ble ideen dette!

Alt enn trenger er noen blader fra hagen, en pensel og sjokolade.

Vask bladene godt under springen. Og tørk godt av dem. Smelt sjokolade over vannbad. Pensle så sjokolade på bladene. Blir best å pensle på undersiden. Da blir det bedre avtrykk. La det første strøket med sjokolade stivne. Du trenger ca 3 strøk for at det blir tykt nok til å dra av bladet. Når du holder bladet opp mot lyset så skal du ikke se noe lys gjennom.

Etter at jeg har tatt sjokoladen av bladet så har jeg penslet på litt bronse og gull dust. Da er de klar til å brukes som dekor på kaker.

En kjekk ting for voksne og barn nå som høsten har komt!

Kos deg/dere<3

Vi blogges;-)

#sjokolade #sjokoladepynt #pynt #kake #kakepynt #høst #blader

Leif Inge Bårdsen

Offshorearbeider som til tider bor på kjøkkenet når jeg er hjemme på fri. Disker opp alt fra middag, bakst og desserter. Prøver å få lagd det slik at alle kan få det til på sitt eget kjøkken. Alt som ser fancy ut trenger ikke være så veldig avansert å få til hjemme;-) Håper å gi andre matglade inspirasjon med matbloggen min. Sponsing/samarbeid ta kontakt på: Yada1979@msn.com

Bloggdesign

Reklamer

Finalist 2015 - Norges Beste Bakst
hits