Bollekrans

Lagde skillingsboller for ca en uke siden. De ble kjempegode. Men av samme deigen kan du også lage bollekrans. Den jeg lærte å lage første gang var jo samme fremgangsmåte som skillingsboller. Men istedenfor å dele opp i stykker. Så satt jeg den sammen til en sirkel og klippet opp deigen til “blader”. Men nå prøvde jeg en ny teknikk. Når du har rullet opp pølsen. Del den på tvers med en kniv. Og tvin de to delene sammen. Og sett den sammen i en sirkel. Veldig fin effekt!

Oppskriften finner dere på bloggen.

 

Vi blogges;-)

 

#bollekrans #bolle #skillingsbolle #cinnamon #bakemag #buns #matprat #godtno #bakeblogg #bakeblog

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg