Hvem hadde trodd at disse dyre godbitene. Er så lette å lage selv! Og til en brøkdel av prisen!
Oppskrift:
200 gr sjokolade
100 gr fløte
1 ss smør
Varm opp fløte til kokepunktet. Ha i sjokoladen. La dette stå litt. Ha i smør og rør den sammen til den blir blank og fin. Sett i kjøleskapet til avkjøling.
Når den er kald og hard. Bruk en ts eller ss og ta passe biter og rull dem til kuler. Rull dem så i kakao. Settes på brett. Avkjøles.
Tips: du kan smaksette sjokoladen med forskjellige smaker. Rasp opp appelsin/mandarinskall. Ha den i sjokoladen. Du kan også rulle kulene i forskjellige ting også. Finhakka nøtter, melis, sjokolade etc.
Kjekt å ha liggende til kaffen til deg selv. Eller til besøket. Og kjekt å ha med som en liten gave når du skal på besøk etc.
NYT
Vi blogges;-)
#sjokolade #trøffel #foodporn #appelsin #kakao
nam nam! aldri laget det før, men det hørtes ikke vanskelig ut! 🙂
rems: det er overraskende veldig lett. Prøv!:-)
Kjekkast i værden når du legger ut nye ting. Har aldrig bakt så mye i heile mitt liv👍👍 super glad Kari 👏
Anonym: åååå så kjekt å høre!:-))))
Hvordan har resultatene blitt Kari?:-)
Har fått kjempe mye skryt. Men bakte litt for mye ,så har bakt på meg noen kilo pga deg:))) men helgene da har eg låv å bake å nå er de snart helg så må ned å kjøpe fløte å sjokolade og prøve sjokoladetrøflene åg:) super glad for bloggen din :))
Anonym: så kjekt å høre!:-) må unne seg noe i helga. Og sjokolade er jo “sunt” 😉
Ser kjempe godt ut 🙂
Stine Victoria Forsberg: det er de også:-)
Hvilken sjokolade anbefaler du til dette?
Anonym: jeg bruker sjokolade fra pals. Ellers anbefaler jg å bruke sjokolade med minst 50% kakao i