Dette er en middagsrett som går superraskt å lage!
Smaker godt gjør den også.
Bytt gjerne ut raviolien med andre fyll for å få en variasjon.
For dette er en rett du garantert kommer til å lage flere ganger!;-)
Ingredienser
1 liten boks med Cherrytomater
1 liten bit med Grana Padano
1 pk Pancetta
1 stk Rødløk
Steinsoppravioli
Sett 2 l vann på kok i en kjele. Med en liten klype salt.
Skrell og finhakk 1 stk rødløk. Kutt 1 pk cherrytomater i to.
Kutt 1 pk pancetta i terninger/strimler.
Varm opp en stekepanne til middels/høy varme med litt olje. Stek pancettaterningene/strimlene til de har fått en gyllenbrun farge. Skru ned varmen, og tilsett rødløk og cherrytomater. Smak til med salt og pepper.
Kok 1 pk steinsoppravioli i 2-3 minutter i vannet. Sil av vannet, og vend inn pancettablandingen. Riv over 1 bit grana padano, og server med litt olivenolje.
Vips så er den ferdig!
Ha ett smakelig måltid!
Vi blogges;-)
#adam #adamsmatkasse #ravioli #steinsopp #steinsoppravioli #middag #raskt #godt #inspirasjon #pancetta #matmonster #godtno #nrkmat #mat #matblogg #blogg #helenorgekoker
spennende 😉 ha en fin kveld =)
Madeleine: takk:) ha en fin kveld du også:-)