Torsk bakt i lime- og tomatsaus med tabbouleh

Nå er jeg helt i sjokk her!!!

En ny fiskemiddag på min matblogg!!!??

Hvem hadde trodd det!!?? Hehe

Men jada stemmer det. Og smakte fantastiskt gjorde den også. Jeg elsker middager som nesten lager seg selv og går raskt! Men ser ut som du har stått noen timer å lagd!

Dette trenger du:

1 stk Banansjalottløk

125 gr Bulgur

1 boks hakkede Tomater

1/2 glass Kapers

1 stk Lime

1 stk Plommetomat

350 gr Torskefilet

1/2 ts Spisskummen

Salt

Pepper

Olivenolje

Sett stekeovnen på 225 grader, og kok opp 3 dl vann i en kjele. Og en liten klype salt. Tilsett ca 125 g bulgur når det koker, og småkok på lav varme i ca 12 minutter.

Finhakk 1 stk banansjalottløk, og stek med litt olje i en kjele på høy varme til den er blank. Ha på 1 boks hakkede tomater, og kok i ca 10 minutter. Smak til med salt, pepper og 1/2 ts spisskummen.

Del ca 350 g torskefilet i porsjonsstykker, og legg over i en ildfast form. Ha over saft og revet skall (kun det grønne) fra 1 stk lime samt tomatsausen, og bak i ovnen i 8-10 minutter.

Finhakk 1 stk plommetomat, og bland sammen med kokt bulgur, 1/2 glass kapers og 1 1/2 ss olivenolje. Hell bort laken kapersen ligger i før du blander sammen tabboulehen. Smak til med salt og pepper.

Server torsk bakt i lime- og tomatsaus med tabbouleh.

Vil du ha ett lite kick i retten?

Prøv med litt chili i tomatsausen:-)

Håper det smaker:-)

Vi blogges;-)

#middag #fiskemiddag #torsk #cod #tabbouleh #digg #smakfult #bulgur #helenorgekoker #helenorgesmiddag #matprat #matbloggsentralen #nrkmat #adams #adamsmatkasse #inspirasjon #blogg #blog #matblogg #foodblog #instamat #instafood #sunt #healthy #instadinner

6 kommentarer

Siste innlegg