Her er en super ide til “hjemmelagd” yoghurtis! Min faste frokost eller mellommåltid er yoghurt og granola. Men nå om sommeren når det begynner å bli røde deilige plussgrader. Da er det digg å spise noe som også kjøler deg ned.
Det er ikke så mye du trenger.
Jeg kjøper ett stort beger med gresk vanilje yoghurt. Og hva som helst av bær. Nå er det jo jordbærsesong. Så da ble dt deilige norske jordbær. Kjøp din favoritt granola. Eller lag din egen. Det er veldig enkelt! Oppskrift på Granola finner du her. Hjemmelagd Granola
Jeg bruker isformer fra Nicolas Vahe. De var kjempeenkle å bruke. Pluss du får også med ispinner:-))
Start med å fylle opp formene med vanilje yoghurt. Ikke fyll dem helt opp! Skal ha plass til bær også. Skjær jordbær i skiver. Og trykk dem ned langs siden på formen. Sett så på lokk og stikk i ispinnene. Jeg lot dem stå til dagen etter i frysen. Men de er nok klar etter noen timer. Så smeltet jeg litt sjokolade over vannbad. Dypp isen i smeltet sjokolade. Så over i granola. Legg isen på ett bakepapir. Da er frokosten din klar! Eller mellommåltidet eller rett og slett en forfriskene snacks;-)
Du kan pakke inn isen i bakepapir. Eller bare legge dem i en plastikkboks.
Håper det smaker!
Ha en fantastisk sommer!
Vi blogges;-)
#homemade #hjemmelagd #nicolasvahe #yoghurt #is #yoghurtis #granola #nrkmat #godtno #allers #vgmat #bakemag #jordbær #sommer #matblogg #matbloggerne #bloggerne #bakeblogg #kakeblogg #norsk #matbloggsentralen
Det der så kjempe godt ut! 😀
Emilie-Therese: de ble veldig gode! Og så enkelt!:-)
SV: Det kan jeg tenke meg! Må prøve å lage litt is selv 😀
Åh, det såg utrolig godt ut:)
Ha en riktig fin helg <3
Anette: det va de også;-)
God helg til deg også 😉
wow – de så knallgode ut!!
Kamilla Haaland: Takk. Det var de også:-)
Hei Leif Inge. Veldig fine bilder på bloggen din.
Hva slags kamera/linse bruker du? Og tar du bildene selv?
Stig: Hei Stig. Takk for det. Kjekt å høre. Akkurat nå så bruker jeg faktisk bare mobilen. iPhone 6. Men vurderer å skaffe meg ett skikkelig kamera etter hvert. Jeg tar alle bildene selv.
Disse så jo utrolig gode ut!
Elise: det var dem også. Og enkle å lage. Og mange smaksmuligheter:-)