En liten vri på den tradisjonelle tilslørte bondepiker.
Lages raskt og enkelt. Og smaker like godt om ikke bedre enn sin storesøster 😉
Dette trenger du:
3 dl fløte
250 g mascarpone
2 ss melis
0,5 ts vaniljeekstrakt
100 g finknust pepperkaker
1 gl multesyltetøy
Slik gjør du det:
Pisk opp mascarponen sammen med ekstrakten og melisen til en luftig krem.
Pisk så opp fløten. Ikke for stiv. Da den skal vendes i mascarponen.
Ta litt av kremen å vend den i mascarponen. Ha så resten av kremen i å vend dette forsiktig i mascarponen.
Ta frem noen fine dessertskåler eller glass.
Begynn med å ha syltetøy i bunnen. Så kjeks og deretter krem. Gjør det samme en omgang til. Jeg synds det er lettere å ha i kremen med å ha den i en sprøytepose. Og sprøyte kremen i glasset/skålen.
Da er de klare til å serveres.
Vi blogges;)
#dessert #juledessert #jul #Christmas #multe #cloudyberries #mascarpone #tilslørtejulepiker #tilslørte #julepiker #bakeblogg #kakeblogg #matblogg #matbloggsentralen #matbloggerne #godtno #bakemag #matmonster #nettavisen #side2 #klikkmat