Deilige sprøe og seige cookies fylt med masse sjokolade og tranebær. Perfekt følge til de syv slag 😉
Dette trenger du:
225 g meierismør
200 g brunt sukker
100 g sukker
1 stk egg
1 stk eggeplomme
325 g mel
0,5 ts natron
1 ts vaniljeekstrakt
150 g melkesjokolade
150 g hvit sjokolade
100 g tranebær
Slik gjør du det:
Brunt sukker, sukker og smør røres luftig. Tilsett litt og litt egg. Skrap kanten slik at alt blandes godt. Ha så i natron og vaniljeekstrakt. Pisk godt.
Ha melet, sjokoladen og tranebær i smørblandingen. Røres inn forsiktig til det er godt blandet.
Ta så deigen oppå ett bakepapir. Rull den til en pølse. Pakk den inn i bakepapiret og folie. Legg den i kjøleskapet for å avkjøle den slik at den blir litt fastere og lettere å jobbe med. Gjør klar stekebrett med bakepapir. Skjær så skiver av pølsen og sett dem på brettet. Ha god avstand. De vil flyte ut litt. Stekes på 180 grader i ca 12-15 min. Lett gyldne.
Disse er supergode! Og du kan putte pølser av kjeksmassen i frysa. Eller i kjøleskapet. Da har du ALLTID deigen klar for å steike ferske cookies til kaffebesøket eller bare en deilig godbit til deg selv;-)
Vi blogges;)
#kjeks #cookies #hvitsjokolade #melkesjokolade #tranebær #bakeblogg #kakeblogg #matblogg #matbloggerne #matbloggsentralen #godtno #bakemag #klikkmat #allers #side2 #nettavisen #vgmat
De så knallgode ut!!
Kamilla Haaland: de e kjempegode 🙂