Hvetestjerne fylt med nutella og peanøttsmør

Ja jeg klarte ikke å holde meg!

Etter å sett så mange andre lage disse stjernene så ville jeg prøve også! De ser jo såååå gode ut! Jeg gjorde en liten vri på min bakst. Jeg fylte den med to lag med nutella og ett lag med peanøttsmør!

YUMMY!!!!!

Dere som ikke har prøvd detta enda!! Dere bare må prøve å lage den!

 

Så har jeg også fått ett oppdrag fra Bakeren og kokken. Vært så heldig å få lov til å teste ut en av Deres bestselgere!

Denne silikonkjevla var kjempegod! Deigen hang ikke fast. Lett å håndtere. Rullet lett!

Den kan også vaskes i maskin.

Så denne anbefaler jeg på det sterkeste!

Ta en titt innom siden til Bakeren og Kokken 🙂

 De har utrolig mye fint og nyttig!

 

Jeg brukte min grunnoppskrift på bolledeig.

Ett lite tips for å få enn lettere nutella og peanøttsmør til å smøre ut er å legge glassene i varmt vann.

Og synds det blir litt lettere etter at alle lagene er lagt oppå hverandre er å legge den litt i kjøleskapet. Slik at nutellaen og peanøttsmøret stivner litt før enn kutter opp deigen;)

Jeg lagde halve oppskriften. Deler deigen i 4. Kjevler den ut til passe tykkelse. Ganske tynn. Legg så en middagstallerk oppå eller en bolle. Skjær rundt med en kniv/pizzahjul. Du skal da ha 4 sirkler. Legg den første oppå ett stekebrett. Smør på nutella. Legg opp en ny sirkel med deig. Smør på peanøttsmør. Legg så oppå den tredje sirkelen. Smør på nutella. Legg så oppå den siste sirkelen. Ta frem en skarp kniv og ett glass. Sett glasset på midten av deigsirkelen.

Del så sirkelen i 4 like biter. Så disse i 4 igjen. Da får du 16 ender. Ta to av disse og snurr dem rundt to ganger. Gjør dette med alle. Ta så å knepp sammen endene. Pensle med egg. Hev stjernen i ca 30-45 min. Stekes på 180 grader i ca 16 min.

NYT!

 

Vi blogges;-)

#bakeblogg #helenorgebaker #bake #nutella #hvetestjerne #peanøttsmør #bakemag #bakerenogkokken #samarbeid #sponsor #foodporn #bakeporn #delicious #hvetebakst #bakstforalle #peanutbutter #famous #populær #godtno #nrkmat #matprat #kakeblogg

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg