Bollekrans

Lagde skillingsboller for ca en uke siden. De ble kjempegode. Men av samme deigen kan du også lage bollekrans. Den jeg lærte å lage første gang var jo samme fremgangsmåte som skillingsboller. Men istedenfor å dele opp i stykker. Så satt jeg den sammen til en sirkel og klippet opp deigen til "blader". Men nå prøvde jeg en ny teknikk. Når du har rullet opp pølsen. Del den på tvers med en kniv. Og tvin de to delene sammen. Og sett den sammen i en sirkel. Veldig fin effekt!

Oppskriften finner dere på bloggen.

 

Vi blogges;-)

 

#bollekrans #bolle #skillingsbolle #cinnamon #bakemag #buns #matprat #godtno #bakeblogg #bakeblog

Mali

26.08.2014 kl.21:25

Kan få flytta inn te meg du!

Leif Inge Bårdsen

26.08.2014 kl.23:06

Mali: hehe:-D det blir ik billig;-)
Leif Inge Bårdsen

Offshorearbeider som til tider bor på kjøkkenet når jeg er hjemme på fri. Disker opp alt fra middag, bakst og desserter. Prøver å få lagd det slik at alle kan få det til på sitt eget kjøkken. Alt som ser fancy ut trenger ikke være så veldig avansert å få til hjemme;-) Håper å gi andre matglade inspirasjon med matbloggen min. Sponsing/samarbeid ta kontakt på: Yada1979@msn.com

Bloggdesign

Reklamer

Finalist 2015 - Norges Beste Bakst
hits