hits

Raspberry Blondies

Fikk som sagt kakeboken United states of cakes av Roy Fares til jul. Og mitt frste forsk fra den boken er hvit sjokolade brownies med bringebr. Hadde aldri prvd hvit brownies fr. S var veldig skeptisk! Men smakte utrolig godt!!

Og med hvit belgisk sjokolade fra Select Flavour kan det IKKE bli bedre! mmmmm

Dette trenger du:

330 gr hvit sjokolade ( den beste fr du fra nettbutikken til Select Flavour)

160 gr meierismr

220 gr mel

1 ts vaniljeekstrakt

1 ts

salt

3 egg, romtemperert

90 gr sukker

70 gr hvit sjokolade( knapper eller grovhakket)

Ca 30 friske bringebr

Sett ovnen p 165 grader, varmluft.

Smr kantene p en form, 30x21. Og dekk bunnen med bakepapir.

Smelt den hvite sjokoladen, vanilheekstrakt og smret over vannbad.

Bland mel og salt i en bolle.

Visp eggene luftige i en annen bolle. Visp inn sukkeret.

Rr s inn sjokoladeblandingen.

Tillsett de trre ingrediensene og bland godt.

Fordel rren jevnt i formen. Str hvite sjokoladeknapper eller grov hakket hvit sjokolade over rren. Press bringebrene lett nedi brownien.

Stekes midt i ovnen i ca 25 min.

Kaken skal bli lett gylden. La den avkjles helt og skjr den i biter.

Oppbevares kaldt. Men serveres romtemperert

Vi blogges;-)

#royfares #unitedstatesofcakes #love #blondie #brownies #raspberry #hvit #belgisk #sjokolade #godtno #bakemag #helenorgebaker #bakeblogg #kakeblogg #selectflavour #kake #barn #familie

Oslofru

06.01.2015 kl.16:11

Mmmm s gott :D

Leif Inge Brdsen

06.01.2015 kl.16:28

Oslofru: takk! De var farlig gode. Ikke s bra start for sommer kroppen 2015!! Hehe

NILSEN

06.01.2015 kl.16:46

Disse m jeg prve!

Tror du det vil fungere bruke ekte vaniljesukker i stedet for vaniljeekstrakt? Fr man tak i vaniljeekstrakt i vanlige matbutikker?

God kveld :)

Leif Inge Brdsen

06.01.2015 kl.17:03

NILSEN: i den originale oppskriften er det vaniljesukker. Bruk 1 ss vaniljesukker. Jeg lager min egen. Rom og vaniljestanger.
God kveld:-)

Jeanette LA

06.01.2015 kl.17:12

rh det s godt ut :-O

Leif Inge Brdsen

06.01.2015 kl.17:18

Jeanette LA: s bra;-) bra det frister;-)

Kamilla Haaland

06.01.2015 kl.18:17

Yum!!