Raspberry Blondies

 

Fikk som sagt kakeboken United states of cakes av Roy Fares til jul. Og mitt første forsøk fra den boken er hvit sjokolade brownies med bringebær. Hadde aldri prøvd hvit brownies før. Så var veldig skeptisk! Men smakte utrolig godt!!

Og med hvit belgisk sjokolade fra Select Flavour kan det IKKE bli bedre! mmmmm

 

Dette trenger du:

330 gr hvit sjokolade ( den beste får du fra nettbutikken til Select Flavour)

160 gr meierismør

220 gr mel

1 ts vaniljeekstrakt

1 ts

salt

3 egg, romtemperert

90 gr sukker

70 gr hvit sjokolade( knapper eller grovhakket)

Ca 30 friske bringebær

Sett ovnen på 165 grader, varmluft.

Smør kantene på en form, 30×21. Og dekk bunnen med bakepapir.

Smelt den hvite sjokoladen, vanilheekstrakt og smøret over vannbad.

Bland mel og salt i en bolle.

Visp eggene luftige i en annen bolle. Visp inn sukkeret.

Rør så inn sjokoladeblandingen.

Tillsett de tørre ingrediensene og bland godt.

Fordel røren jevnt i formen. Strø hvite sjokoladeknapper eller grov hakket hvit sjokolade over røren. Press bringebærene lett nedi brownien.

Stekes midt i ovnen i ca 25 min.

Kaken skal bli lett gylden. La den avkjøles helt og skjær den i biter.

Oppbevares kaldt. Men serveres romtemperert

 

Vi blogges;-)

 

#royfares #unitedstatesofcakes #love #blondie #brownies #raspberry #hvit #belgisk #sjokolade #godtno #bakemag #helenorgebaker #bakeblogg #kakeblogg #selectflavour #kake #barn #familie

7 kommentarer

Siste innlegg